logo

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollic itudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec nibh id elit. Lorem ipsum dolor.

Latest Posts
Top
Image Alt

Ons verhaal

Nice to meet you!

Hoi! Wij zijn Bas en Nick, leuk je te ontmoeten! Wij hebben het genoegen om heerlijke wijnen speciaal voor jou uit te zoeken en je te verrassen.

Our passion

Wijn. Alles dat met wijn te maken heeft. Oh, en met name het proeven natuurlijk…  

Our plan

The Online Sommelier is ontstaan uit onze passie voor het ontdekken van de lekkerste wijnen en de mooiste wijnregio’s. Het is ons doel deze passie op jou over te brengen! Wij proberen dit op meerdere manieren. Zo kun je ons tegenkomen op de wijnkaart van restaurants, een festival of ander event, tijdens een proeverij of in een van onze concept webstores.

Nick van Dijk

SDEN 3 (nov 2018)
WSET 3 (in progress)

Bas van Veen

SDEN 3 (nov 2018)
WSET 3 (in progress)

Castello di Amorosa

“Tijdens mijn reis door Californië in 2018 ben ik verliefd geworden op Californische wijnen, mede dankzij een bezoek aan Castello di Amorosa. Dit kasteel is gebouwd met materialen uit de 13e eeuw uit Toscane, Italië. Ja, je leest het goed! Dit prachtige Mediterraanse kasteel staat midden tussen de Amerikaanse wijnvelden in Napa Valley, een echte aanrader!”

– Nick van Dijk

Shop USA wijn

Tuscany

“Toscane en wijn, ze zijn zo nauw met elkaar verbonden als de wijnen uit de heuvels van Toscane voor velen symbool staan voor de Italiaanse stijl van leven. Een wijnroute die boven aan mijn bucket list stond, een echte aanrader! Toscane is de perfecte streek om rode wijn te maken van de inheemse blauwe druif sangiovese, mijn favoriet!”

– Bas van Veen

Shop Italiaanse wijn

You don't have permission to register
×